Jeugdmusical

Een heel jaar lang werken we aan jouw zang-, dans- en theaterkwaliteiten.
 Er is veel aandacht voor eigen inbreng van de cursisten en voor de individuele ontwikkeling. Vanuit kindermusical kan je doorstromen naar de groep musicalproductie. In deze groep wordt er gewerkt aan een grote musical.

De les
In de les werken we aan de drie musicaldisciplines: zang, dans en acteren. Daarnaast traint de leerling tijdens de les zijn of haar dansgeheugen, muzikale gehoor en zelfvertrouwen. Ook ontwikkelen ze creatieve en sociale vaardigheden. In de les is er veel ruimte voor individuele aandacht. De leerlingen van musicalproductie staan in hun eigen productie te stralen op het toneel.

Voorstellingen
* High Tea Christmas Show
Voor de kerstvakantie zullen de leerlingen optreden in het theater met een spetterende High Tea Christmas Show. Tijdens de show presenteren de leerlingen wat ze in een korte tijd hebben geleerd. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke high tea. Locatie nader te bepalen.
* Eindvoorstelling
Het einde van het jaar sluiten we af met een grote musicalproductie. Locatie nader te bepalen.

Les: Leeftijd: Tijd: Dag:
Jeugdmusical 10 t/m 14 jaar 13:15-14:15 uur Zaterdag

Alle leerlingen worden aan de hand van de eerste les ingedeeld in een les op hun niveau, dit zijn enkel richtlijnen.

Meedoen?
Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Dat kan! Je kan je inschrijven via de mail: info@productiefabriek.nl. Je kan ook uiteraard langskomen zonder je op te geven.

Waar?
Productiefabriek (gebouw CKC & Partners)
Leidsewallen 80
2722PC Zoetermeer
www.productiefabriek.nl

[FinalTilesGallery id=’4′]