Kleuterdans

Ben jij een energieke jongen of meisje tussen de 4 en 6 jaar? Sta jij maar al te graag te swingen op te gekke muziek? Dan past de cursus kleuterdans perfect bij jou! Spelenderwijs nemen we je mee op reis door de rijke fantasiewereld van dans. Kinderen worden danssterren en ouders trotse fans.

 

De dansles
Dansplezier staat bij ons voorop, maar onopgemerkt ontwikkel jij gevoel voor dans en ritme. De dansles is speels ingericht, waarbij er ruimte is voor eigen fantasie. We werken in thema’s die bij jouw belevingswereld passen. Tijdens de les gaan we jouw bewegingsmogelijkheden ontdekken en nieuwe bewegingen aanleren. Je ontwikkelt zowel motorische elementen als muzikale en expressieve vaardigheden.

 

Voorstellingen
Productiefabriek produceert samen met de kinderen twee voorstellingen per jaar:

 

  • High Tea Christmas Show
    We sluiten het jaar 2017 spetterend af met een High Tea Christmas Show. Voor de kerstvakantie sta jij al te schitteren op het podium. Je presenteert tijdens deze show alles wat je in een korte tijd hebt geleerd. Het publiek zal jou bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

 

  • Eindvoorstelling
    Het einde van het jaar sluiten we af met een grote dansproductie in het theater.

 

Lestijden

 

Les Leeftijd Tijd Dag
Kleuterdans 4 t/m 6 jaar 09:00 t/m 10:00 Zaterdag

 

 

Meedoen?
Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Dat kan! Je kan je inschrijven via de mail: info@productiefabriek.nl. Je kan ook uiteraard langskomen zonder je op te geven.

 

Adresgegevens CKC & Partners Zoetermeer:
CKC Zoetermeer & Partners
Leidsewallen 80
2722PC Zoetermeer