KINDERMUSICAL

Houd jij van dansen, zingen en acteren? Wil jij stralen op het toneel? Dan past de cursus kindermusical perfect bij jou! Spelenderwijs nemen we je mee op reis door de rijke fantasiewereld van theater. Kinderen worden musicalsterren en ouders trotse fans.

 

De les
In de les werken we aan de drie musicaldisciplines: zang, dans en acteren. Daarnaast traint de leerling tijdens de les zijn of haar dansgeheugen, muzikale gehoor en zelfvertrouwen. Ook ontwikkelen ze creatieve en sociale vaardigheden. In de les is er veel ruimte voor individuele aandacht.

 

Les Leeftijd Tijd Dag
Kindermusical 7 t/m 10 jaar 10:00-11:00 uur Zaterdag

*Alle leerlingen worden aan de hand van de eerste les ingedeeld op hun niveau, dit zijn enkel richtlijnen.

 

Voorstellingen
* High tea Christmas show: voor de kerstvakantie zullen de leerlingen optreden in het theater met een spetterende High Tea Christmas Show. Tijdens de show presenteren de leerlingen wat ze in een korte tijd hebben geleerd. Dit allemaal onder het genot van heerlijke high tea voor het publiek.
* Eindvoorstelling: het einde van het jaar sluiten we af met een grote musicalproductie in het theater.

 

Meedoen?
Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Dat kan! Je kan je inschrijven via de mail: info@productiefabriek.nl. Je kan ook uiteraard langskomen zonder je op te geven.

 

Adresgegevens CKC & Partners Zoetermeer:
CKC Zoetermeer & Partners
Leidsewallen 80
2722PC Zoetermeer