Kinderdans

Ben jij een energieke jongen of meisje tussen de 7 en 10 jaar? Sta jij maar al te graag te swingen op te gekke muziek? Dan past de cursus kinderdans perfect bij jou! Spelenderwijs nemen we je mee op reis door de rijke fantasiewereld van dans. Kinderen worden danssterren en ouders trotse fans.

De dansles
Het ontwikkelen van lichaamsbeheersing, dansgevoel en creativiteit staan tijdens de lessen centraal. Je leert de technische vaardigheden door zowel staande oefeningen als grondoefeningen. Daarnaast werken we met tempo, frasering en verschillende muziekstijlen om jouw muzikaliteit te ontwikkelen. Verder is er ook ruimte voor jouw eigen fantasie, middels opdrachten leer jij op welke manier jij jouw verhalen kunt omzetten in dans

CKC & Partners in Zoetermeer

Les: Leeftijd: Tijd: Dag:
Kinderdans 7 t/m 10 jaar 10:00 t/m 11:00 Zaterdag

 

Productiefabriek produceert samen met de kinderen twee voorstellingen per jaar:

  • High Tea Christmas Show
    We sluiten het jaar 2017 spetterend af met een High Tea Christmas Show. Voor de kerstvakantie sta jij al te schitteren op het podium. Je presenteert tijdens deze show alles wat je in een korte tijd hebt geleerd. Het publiek zal jou bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Eindvoorstelling
    Het einde van het jaar sluiten we af met een grote dansproductie in het theater.

Meedoen?
Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Dat kan! Je kan je inschrijven via de mail: info@productiefabriek.nl. Je kan ook uiteraard langskomen zonder je op te geven.

Adresgegevens CKC & Partners Zoetermeer:
CKC Zoetermeer & Partners
Leidsewallen 80
2722PC Zoetermeer